Even voorstellen

We zijn Gerrit en Corrina Kruis, 50 plussers, van 2006 tot eind 2018 werkzaam en woonachtig geweest in Spanje. In onze vrije tijd wandelen en ontdekken we graag het prachtige gevarieerde landschap van Spanje. Verder zijn we actieve golfers en vinden we het heerlijk om te Geocachen. Op dit moment wonen en werken wij in Brugge. Waar we wederom uitbaters zijn van een B&B. Spanje zal altijd ons 2de vaderland blijven en wat we graag als vakantieland blijven promoten.

 

Waarom Spanje Travel?

Door ons werk kregen we vaak de vraag van groepen of zakenmensen of we wilden helpen met het organiseren van rond- en groepsreizen door Spanje. Vaak kwam het er dan op neer dat we de hele reis voor hun samenstelde en reserveerden. Wat we erg leuk vinden om te doen.

 

In 2016 besloten we om te gaan samenwerken met touroperators die aangesloten zijn bij de SGR en ANVR

Vanaf 1 februari 2019 is Corrina ook aangesloten bij de reisorganisatie HolidayPlanners.

Alle reizen die we in opdracht maken gaan via deze organisatie. 

 

Als extra service zijn we nu ook bezig met de website Spanje Travel. Ons doel is om van Spanje Travel een online reisgids voor de wat minder bekende reizen naar Spanje te maken. Denk hierbij aan de paradores, trouwlocaties, golfresorts en reizen op maat. 

Uiteraard kunnen we jullie daar ook bij helpen. Meer info hierover vind je op de pagina Hoe werken wij.

 

Door onze samenwerking met HolidayPlanners en Sonja ( een Nederlandse Ceremoniemeester voor trouwerijen ) kunnen wij ook vakanties, groepsreizen, zakenreizen en bruiloften op maat organiseren.

 

Om jullie zo optimaal te kunnen helpen zijn we op dit moment ook bezig met de opleiding Evenementen Organisator. Dit geeft ons de mogelijkheid  om jullie opdracht van A tot Z zelf te kunnen uitvoeren en mogen we in de toekomst ook evenementen in Spanje organiseren.

 

 

Spanje is een ideaal vakantieland, er is voor ieder wat wils.

Bekend door zijn strand-, zon- en zeetoerisme aan de mooie kusten.

Onbekend is het authentieke en onbedorven binnenland met zijn overweldigende natuur, eeuwenoude tradities, eindeloze rust en een variatie aan cultuur.

Het land is prettig geprijsd, de mensen zijn er tolerant en vrolijk en natuurlijk speelt het zonnige klimaat een grote rol. Zeker voor de overwinteraars onder ons wel bekend.

Indrukwekkende natuurgebieden, prachtige steden en een mooie gastronomie.

Een land om verliefd op te worden!

 

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al dit moois zijn wij als Zelfstandige Holiday Planner voor The Travel Club B.V. begonnen.

Met ons persoonlijk advies, optimaal inspelend op jouw wensen en met verstand van land en taal helpen we je graag om Spanje beter te leren kennen.

Als Holiday Planner kunnen wij vluchten boeken, autoverhuur regelen, accommodaties verzorgen, verzekeringen regelen en Advies geven!

Onze diensten en onze kennis bieden wij geheel gratis ter beschikking!