Even voorstellen

We zijn Gerrit en Corrina Kruis, 50 plussers, sinds 2006 werkzaam en woonachtig in Spanje. Eigenaren van  B&B Casa Álamos. In onze vrije tijd wandelen en ontdekken we graag het prachtige gevarieerde landschap van Spanje. Verder zijn we actieve golfers en vinden we het heerlijk om te Geocachen. 

 

Waarom Spanje Travel?

Door onze B&B kregen we vaak de vraag van groepen of zakenmensen of we wilden helpen met het organiseren van rond- en groepsreizen door Spanje. Vaak kwam het er dan op neer dat we de hele reis voor hun samenstelde en reserveerden. Wat we erg leuk vinden om te doen.

 

In 2016 besloten we om te gaan samenwerken met reisorganisaties die aangesloten zijn bij de SGR en de ANVR. Dit hebben we uitgebreid met Sunny Cars en Booking.com.

 

Als extra service zijn we nu ook bezig met de website Spanje Travel. Ons doel is om van Spanje Travel een online gids over Spanje te maken met diverse accommodaties erop die jullie zelf kunnen reserveren.

Uiteraard kunnen we jullie daar ook bij helpen. Meer info hierover vind je op de pagina Hoe werken wij.

 

Door onze samenwerking met diverse reisorganisaties, Sunny Cars en Sonja ( een Nederlandse Ceremoniemeester voor trouwerijen ) kunnen wij ook vakanties, groepsreizen, zakenreizen en bruiloften op maat organiseren.

 

Om jullie zo optimaal te kunnen helpen zijn we op dit moment ook bezig met de opleiding Evenementen Organisator. Dit geeft ons de mogelijkheid  om jullie opdracht van A tot Z zelf te kunnen uitvoeren en mogen we in de toekomst ook evenementen in Spanje organiseren.

 

Vanaf oktober 2018 gaan we ook samenwerken met Stijlvolle Events & Feesten voor de Nederlandse markt. Wij zullen voor hun de Spanje opdrachten gaan uitvoeren en zij voor ons de opdrachten in Nederland en Belgie.

 

We werken ook samen met networkers die reizen als passie hebben. Zij helpen je graag met meer informatie over een bepaalde streek en kunnen je ook helpen met het samenstellen van jouw reis op maat.