To Do Lijst

Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van verschillende benodigdheden die eigenlijk niet mogen ontbreken op jullie trouwdag.

Natuurlijk is het aan jullie zelf waar je voor kiest en waar je waarde aan hecht.

Mochten jullie via ons deze dag regelen dan krijg je gratis een draaiboek en een planning erbij, zodat alles op tijd geregeld kan worden.

Wat kan je al in Nederland regelen

Trouwkaarten kunnen al ruim van tevoren besteld en verstuurd worden, zo weet je ook wie er wel of niet meekomen naar jullie bruiloft in Spanje.

 

Bruidskleding, ringen, een fotograaf ( mits jullie deze niet in Spanje regelen ) en eventueel de bedankjes kunnen ook al in Nederland geregeld of gemaakt worden. Let wel als je naar je bestemming vliegt, zorg dan dat je kledingzakken van de bruidskleding hangend mee mogen in het vliegtuig zelf.

 

Zorg dat er een jaar voor de trouwdatum al een ceremoniemeester en/of een trouwplanner/organisatie geregeld is, want er moet heel veel besproken en gereserveerd worden. Zeker als het om een groot gezelschap gaat. Vraag altijd een totaal offerte met een overzicht van de trouwplanner/organisatie, zodat jullie niet voor verassingen komen te staan. Maak een lijst met wat jullie zelf in Nederland al regelen en wat de trouwplanner/organisatie voor jullie gaat doen. En spreek een budget af!!

 

Bedankjes

Trouwringen

Trouwkaarten


Gastenlijst

Vrijgezellenfeest

Danslessen


Bruidskleding

Fotograaf

Verlanglijst


Bruidsmeisjes/jonkers

Verlovingsfeest

Schoenen inlopen


Wat besteed je uit in Spanje

Neem je wensen goed door en zet alles op papier. Bespreek wat er door jullie zelf gedaan kan worden, wat jullie uitbesteden en wat de mogelijkheden zijn.

Deze lijst is natuurlijk een basislijst. Elke trouwerij is uniek en persoonlijk. 


Decoratie bruiloft

Bruidstaart

Bruidsboeket


Restaurant

Kinderoppas

Kapper en Make-up


Vervoer in Spanje

Trouwambtenaar

Vliegtickets


Planning van de dag

Feestlocatie

Gastenboek


Muziek

Trouwlocatie

Hotel/Accommodatie