Lanzarote

 

Klik HIER voor accommodaties op Lanzarote

 

De stranden van Costa Tequise zijn zeer geliefd bij duikliefhebbers. Ze hebben fijne witte zandstranden en zijn beschermd tegen de hoge golven, waardoor het water vrij kalm is. Dit gebied ligt ten noorden van Arrecife, de hoofdstad van Lanzarote.

 

Puerto del Carmen is de belangrijkste toeristische zone van Lanzarote. Het traditionele vissersplaatsje is veranderd in een vakantieoord met  6 km. strand en een kalme zee.

Voor degene die graag rust en ruimte willen raden we Playa de Papaqajo aan. Dat ligt aan de buitenrand van de drukke stranden.

Playa Blanca ligt in het zuiden van het eiland en heeft een strand van goudzand. Een ideale plek om van de zon en rust te genieten.

 

 

 

 

Mocht je een huis willen kopen op Lanzarote of Fuerteventura kijk dan eens op de website van Idolo Real Estate Wij werken met hen samen voor de Bezichtigingsreizen naar Spanje.

Klik HIER voor accommodaties op het eiland.

 

Lees meer over lanzarote via onderstaande  berichten


Lanzarote

lanzarote

Op vakantie op het eiland Lanzarote

Dankzij de gunstige ligging  en de aangename temperaturen is het eiland gedurende het hele jaar een fijne vakantiebestemming.

Gedurende de helft van het jaar is er sprake van zomerse temperaturen met een redelijk aantal tropische dagen, terwijl het de andere helft van het jaar ronduit lenteachtig is met zomerse temperaturen.

Voor strandliefhebbers is het een prima vakantiebestemming gedurende een groot deel van het jaar, terwijl voor mensen die vooral buiten willen leven, op terrasjes willen vertoeven en wat mooie dingen willen bezoeken Lanzarote vrijwel het hele jaar een topbestemming is.

 

meer lezen

Wil je meer info over Lanzarote neem dan contact op met Martine  zij woont op het eiland en kan je verder helpen met het plannen van je vakantie op Lanzarote.

 

Mirador del Rio

meer lezen