Hoe werken wij

Na jouw aanvraag voor een vakantie op maat

Nadat we jouw mail hebben ontvangen, of na ons telefoongesprek gaan we gelijk voor je aan de slag.  

 

 • Eerst vragen we je, indien nodig, om een lijst in te vullen met gegevens die  we nodig hebben om een vrijblijvende offerte voor jouw vakantie op maat te kunnen maken.
 • Na ontvangst van je gegevens gaan we aan de slag met jouw vakantie. In ons reisvoorstel vermelden we geen naam van de accommodaties, vliegtuig maatschappij, huurauto maatschappij etc. Dit om teleurstelling te voorkomen als blijkt dat bij de definitieve boeking de vermelde accommodatie of maatschappij niet meer beschikbaar is. 
 • Na goedkeuring van ons reisvoorstel gaan we over tot het vastleggen van jouw vakantie. Let wel, als de periode tussen het reisvoorstel en de daadwerkelijke datum van vastleggen groot is kunnen de prijzen  iets afwijken van de offerte. Dit proberen we altijd te vermijden door een gelijkwaardig accommodatie, vlucht of huurauto te zoeken.
 • Je krijgt dan van ons een overzicht met alles wat we voor jou hebben gereserveerd inclusief een kosten overzicht.
 • Via Amondo ontvang je een factuur en een betalingslink. Hierdoor kan je kiezen voor een overschrijving of gelijk via Ideal betalen. Dit gebeurd via een beveiligde link met het bedrijf Mollie.nl
 • Voordat je op vakantie gaat ontvang je van ons nog, indien van toepassing, een PdF met de beschrijving, routes, meer info over de accommodaties, vlucht gegevens, huurauto gegevens, informatie over de streek en wat nog meer van toepassing is voor jouw vakantie.

 

De kosten

Hoewel wijzelf voor ons reisvoorstel geen kosten in rekening brengen, doen de meeste maatschappijen waar wij mee samenwerken het  wel.

Deze extra kosten zijn vaak:

 • Calamiteitenverzekering. € 2,50 per boeking tot 9 personen.
 • Administratiekosten. Vaak vanaf € 25,- .

Mochten er meer kosten aan verbonden zijn dan vermelden we dat altijd bij ons reisvoorstel.

 

Nog even dit

 

Voor het boeken van jouw vakantie kunnen we nodig hebben;

 • Een kopie van de legitimatie van iedereen die mee gaan. Deze zijn nodig voor het reserveren van het vliegtuig en soms ook voor de accommodatie.
 • De gegevens die vermeld staan op de creditcard. Deze zijn nodig om een huurauto te kunnen reserveren.
 • De gegevens van je bankrekening.
 • Mocht je naar  (Zuid) Afrika gaan en er gaan kinderen onder de 18 jaar mee, dan hebben we een kopie nodig van de geboorteakte. Als een van de ouders niet mee op vakantie gaat dan hebben we ook nog een goedkeuring nodig van deze ouder. ( Al deze formulieren mailen we naar je toe. Deze mag je invullen en terug mailen. Het origineel neem je mee met vakantie).

Alle gegevens die aan ons worden verstrekt zullen alleen maar gebruikt worden om jouw vakantie te regelen. Als de vakantie voorbij is en alles is goed gegaan zullen wij deze gegevens vernietigen.

 

 

Met wie werken wij samen

We werken samen via Amondo met heel veel organisaties.

Kijk voor het overzicht met wie wij samenwerken HIER