Hoe werken wij

Via onze website kan je bij sommige accommodaties ook  zelf je boeking regelen. Bij deze accommodaties hebben we een link van Booking.com en/of Sunnycars vermeld. Deze service is uiteraard helemaal gratis.

 

Voor alle overige vermelde reisen op Spanje Travel zijn we intermediar tussen jou en de grote reisorganisaties. We hanteren dezelfde prijzen en administratiekosten die zij in rekening brengen.

 

Voor jouw vakantie op maat, evenementen, zakenreis en trouwerijen kan je onze hulp inschakelen en gaan we graag voor je aan de slag om jouw persoonlijke vakantie voor je te reserveren. 

 

 


Na jouw aanvraag voor een vakantie, trouwerij, evenement, groepsreis of zakenreis op maat  gaan we gelijk voor je aan de slag.

  

 1.  Eerst vragen we je, indien nodig, om een lijst in te vullen met gegevens die we nodig hebben om een vrijblijvende offerte voor jouw Vakantie, Trouwerij, Groepsreis, Zakenreis, Evenement of andere opdracht op maat te kunnen maken. Indien gewenst spreken we een maximaal budget af!.
 2. Na ontvangst van de gegevens gaan we voor je aan de slag. In de offerte vermelden we geen naam van de accommodatie, vliegtuig maatschappij, huurauto, etc. Dit om teleurstelling te voorkomen als blijkt dat bij de definitieve boeking de vermelde accommodatie, locatie of maatschappij niet meer beschikbaar is. Voor aanvragen voor een bepaald hotel doen we dit wel.
 3. Na goedkeuring van de offerte gaan we over tot het vastleggen van de opdracht. Let wel, als de periode tussen de offerte en de daadwerkelijke datum van vastleggen groot is kunnen de prijzen  iets afwijken van de offerte. Denk hierbij aan een evenement of bruiloft. Dit proberen we altijd te vermijden door een gelijkwaardig accommodatie, vlucht of huurauto te zoeken of het verschil aan je door te geven, zodat je zelf een besluit kan nemen wat te doen.
 4. Je krijgt van ons een overzicht met alles wat we voor jou mogen reserveren en organiseren, inclusief een kosten overzicht. Het overzicht bestaat uit een schema en het eventuele afgesproken budget.
 5. In overleg wordt er een keuze gemaakt om de gemaakte kosten van leveranciers en derden gelijk via een factuur te betalen of om het afgesproken budget bedrag op een rekening te parkeren. Via deze Nederlandse rekening betalen wij dan alles wat nodig is voor de reservering of organisatie. Als er geld over blijft wordt dat weer terug gestort. Dit kan handig zijn voor een evenement of Bruiloft.
 6. Voor het regelen en boeken van  privé vakanties  brengen we € 45,- administratiekosten per boeking  in rekening.
 7. Voor Zakenreizen met meer dan 8 personen brengen we 15% commissie over het budget in rekening.
 8. Als vergoeding voor ons werk op maat voor evenementen en  bruiloften vragen wij 15% commissie over het totale budget. Dit kan in het budget worden opgenomen en kan betaald worden via een factuur of van de rekening waar het budget op gestort is.
 9.  Je ontvangt van ons, van te voren een PdF met de beschrijving, routes, meer info over de accommodaties, vlucht gegevens, huurauto gegevens, informatie over de streek en wat nog meer van toepassing is.
 10. Mocht er een bruiloft of een evenement georganiseerd worden dan zijn wij lijfelijk aanwezig om alles persoonlijk die dag te regelen. Dit zit bij onze commissie van 15% in. ( Voor de Spaanse eilanden zullen we de reiskosten om er te komen extra, bovenop de 15% commissie in rekening brengen.).

 

De kosten

 

Voor het boeken van een totaalpakket voor een privé vakantie, brengen we € 45,- administratiekosten per gezin of echtpaar in rekening. Maximaal 8 personen.

 

Voor zakenreizen, wandel- of groepsreizen brengen we € 45,- administratiekosten per persoon ( of per koppel ) in rekening. Deze worden d.m.v. een factuur apart aan ons overgemaakt.

 

Als vergoeding voor ons werk op maat voor evenementen en  bruiloften vragen wij 15% commissie

 ( inclusief BTW ) over het totale budget. Dit kan in het budget worden opgenomen en kan betaald worden via een aparte factuur.

Let wel hierin zitten ook de kosten voor als we op locatie aanwezig moeten zijn. Denk hierbij aan begeleiding bij een bruiloft of een evenement.

Mochten we op een van de Spaanse eilanden gewenst zijn dan komen er wel extra vervoerskosten bij, omdat we dit niet meer alleen met de auto afkunnen. Hiervoor brengen wij de reiskosten om er te komen in rekening. Dit vermelden we altijd in de vrijblijvende offerte.

 

 

Nog even dit

 

Voor het organiseren van jouw opdracht kunnen we nodig hebben;

 • Een kopie van de legitimatie van iedereen die mee gaat. Deze zijn nodig voor het reserveren van het vliegtuig en soms ook voor de accommodatie.
 • De gegevens die vermeld staan op de creditcard. Deze zijn nodig om een huurauto te kunnen reserveren.
 • Adres gegevens, telefoonnummer en email.

Alle gegevens die aan ons worden verstrekt zullen alleen maar gebruikt worden om jouw vakantie, bruiloft, evenement, groepsreis of zakenreis te regelen. Als alles achter de rug is en jullie weer thuis zijn zullen wij deze gegevens vernietigen.