Hoe werken wij

 

 Voor jouw vakantie op maat, evenementen, zakenreis en trouwerijen kan je onze hulp inschakelen en gaan we graag voor je aan de slag om jouw persoonlijke wensen om te zetten naar jouw perfecte reiservaring.

Hiervoor werkt Corrina samen met HolidayPlanners onderdeel van The Travel Club Reisbureau b.v.

Deze reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR, IATA en Calamiteitenfonds.

 


Hoe werken we

  

  1.  Eerst vragen we je, indien nodig, om een lijst in te vullen met gegevens die we nodig hebben om een vrijblijvende reisofferte voor jouw Vakantie, Trouwerij, Groepsreis, Zakenreis, Evenement of andere opdracht op maat te kunnen maken. Indien gewenst spreken we een maximaal budget af!.
  2. Na ontvangst van de gegevens gaan we voor je aan de slag. In de offerte vermelden we geen naam van de accommodatie, vliegtuig maatschappij, huurauto, etc. Dit om teleurstelling te voorkomen als blijkt dat bij de definitieve boeking de vermelde accommodatie, locatie of maatschappij niet meer beschikbaar is. Voor aanvragen voor een bepaald hotel doen we dit wel. Wel zullen we rekening houden met jouw wensen, wat betreft de accommodaties.
  3. Na goedkeuring van de offerte gaan we over tot het vastleggen van de opdracht. Let wel, als de periode tussen de offerte en de daadwerkelijke datum van vastleggen groot is kunnen de prijzen  iets afwijken van de reisofferte. Denk hierbij aan een evenement of bruiloft. Dit proberen we altijd te vermijden door een gelijkwaardig accommodatie, vlucht of huurauto te zoeken of het verschil aan je door te geven, zodat je zelf een besluit kan nemen wat te doen.

 

De kosten

Voor privé vankantieszakenreizen, wandel- of groepsreizen brengt Spanje Travel geen kosten in rekening. Let wel!! De touroperators waar jouw vakantie geboekt wordt zullen wel administratiekosten ( varierend ) en calamiteitenfonds ( € 2,50 ) in rekening brengen. Dit zal altijd vermeld worden in de reisofferte.

 

 

Nog even dit

 

Voor het organiseren van jouw opdracht kunnen we nodig hebben;

  • Een kopie van de legitimatie van iedereen die mee gaat. Deze zijn nodig voor het reserveren van het vliegtuig en soms ook voor de accommodatie.
  • De gegevens die vermeld staan op de creditcard. Deze zijn nodig om een huurauto te kunnen reserveren.
  • Adres gegevens, telefoonnummer en email.

Alle gegevens die aan ons worden verstrekt zullen alleen maar gebruikt worden om jouw vakantie, bruiloft, evenement, groepsreis of zakenreis te regelen. Als alles achter de rug is en jullie weer thuis zijn zullen wij deze gegevens vernietigen.