wandelvakantie · 06. februari 2019
Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er na de koude winter nog lekker tussen uit? Boek dan nu nog je ticket voor de Wandel 4-daagse van Mallorca die plaats vindt 4 t/m 7 april 2019.

rondreis · 31. januari 2019
Arabische baden en bubbelbaden, schoonheidsbehandelingen, spa -programma's midden in de natuur, massages aan de Middellandse-Zeekust. Paradores zijn de ideale manier om aan de dagelijkse beslommeringen te ontsnappen. Alleen, met zijn tweeën of in gezelschap van vrienden. In de paradores van Zuid Spanje vindt u de ideale rust en welzijn om uw lichaam en geest te verlichten.

rondreis · 29. januari 2019
Tijdens deze reis wisselt u kustplaatsjes af met bezienswaardige steden in het binnenland. Van vergezichten over de Middelandse Zee tot cultuur opsnuiven in historische steden. En u hebt volop de tijd om de door u uitgekozen bezienswaardigheden te bezoeken, want u dineert tijdens deze halfpension-reis in uw hotel!

rondreis · 26. januari 2019
In 15 dagen de drie Canarische eilanden ontdekken. Dan kan met deze mooie rondreis.

21. januari 2019
HOTEL URBAN ***** Een prachtig en bijzonder luxehotel in art-decostijl in het hart van Madrid. De belangrijkste bezienswaardigheden liggen binnen handbereik. Hotel Urban combineert charme, modern, comfort en glamour met een indrukwekkende kunstcollectie in een eigen privémuseum. Een gesofisticeerd, avant-gardistisch adresje én de favoriete plek van de jetset.

16. april 2018
Reis in 8 dagen langs de Canarische eilanden en Madeira. Breng een bezoek aan de steden las Palmas, Funchal, Arrecife, Santa Cruz de las Palma en Santa Cruz de Tenerife. Laat je lekker verwennen aan boord van de AIDAStella met zijn zwembaden, Bioscoop, internet, restaurants, wellnes en winkels. Deze reis kan gecombineerd worden met een vakantie op het eiland Gran Canaria

treinrondreis · 09. april 2018
De Al Andalús is een van de meest ruime en exclusieve privétreinen ter wereld. De salonrijtuigen, gebouwd tussen 1928 en 1930, zijn perfect bewaard gebleven exemplaren uit het gouden tijdperk van het reizen per spoor. Deze trein is de ideale uitvalsbasis om de hoogtepunten van het Iberisch schiereiland te ontdekken. Een reis met de Al Andalús is ook een reis door het gastronomische Spanje met zijn eindeloze verscheidenheid aan gerechten en regionale specialiteiten

semanasantareis2019 · 01. april 2018
Maak een rondreis in Andalucië tijdens de paasweek. Geniet van de optochten en het andere moois wat Andalucië je te bieden heeft. Denk hierbij aan het Alhambra, Sevilla, Cordoba en Granada. Alles met een gids als begeleiding.

30. maart 2018
Busrondreis van 10 dagen door het noorden van Portugal en de Spaanse regio Galicië.

29. maart 2018
Meer en meer reizigers uit verschillende landen bezoeken in het laatste decennium Lanzarote. De infrastructuur is goed ontwikkeld, voldoende accommodatie voor ieders budget en wensen, een verscheidenheid aan restaurants en autoverhuur tegen betaalbare prijzen.

Meer weergeven