16. april 2018
Reis in 8 dagen langs de Canarische eilanden en Madeira. Breng een bezoek aan de steden las Palmas, Funchal, Arrecife, Santa Cruz de las Palma en Santa Cruz de Tenerife. Laat je lekker verwennen aan boord van de AIDAStella met zijn zwembaden, Bioscoop, internet, restaurants, wellnes en winkels. Deze reis kan gecombineerd worden met een vakantie op het eiland Gran Canaria

camperreis · 13. april 2018
Voor de avonturiers onder ons kunnen we mooie camperreizen met een 4WD Camper naar Afrika en andere landen reserveren.

treinrondreis · 09. april 2018
De Al Andalús is een van de meest ruime en exclusieve privétreinen ter wereld. De salonrijtuigen, gebouwd tussen 1928 en 1930, zijn perfect bewaard gebleven exemplaren uit het gouden tijdperk van het reizen per spoor. Deze trein is de ideale uitvalsbasis om de hoogtepunten van het Iberisch schiereiland te ontdekken. Een reis met de Al Andalús is ook een reis door het gastronomische Spanje met zijn eindeloze verscheidenheid aan gerechten en regionale specialiteiten

semanasantareis2019 · 01. april 2018
Voorinschrijving rondreis SemanaSanta Spanje 2019. Schrijf je vandaag nog vrijblijvend in voor onze reis naar Andalusie voor 2019. Tijdens deze reis zullen we ook op Goede Vrijdag de processie in Malaga bezoeken.

30. maart 2018
Busrondreis van 10 dagen door het noorden van Portugal en de Spaanse regio Galicië.

29. maart 2018
Meer en meer reizigers uit verschillende landen bezoeken in het laatste decennium Lanzarote. De infrastructuur is goed ontwikkeld, voldoende accommodatie voor ieders budget en wensen, een verscheidenheid aan restaurants en autoverhuur tegen betaalbare prijzen.

Wat izijn de kosten als je een huis in Spanje koopt.
27. maart 2018
We geven hier een overzicht wat de kosten kunnen zijn als je een huis gaat kopen in Spanje. Dit overzicht zal niet alles indekken wat je moet gaan betalen. We doen ons best om het zo volledig mogelijk neer te zetten, maar hier in Spanje verschilt het nogal per provincie. Houdt er rekenig mee dat de prijzen en procenten kunnen afwijken van onze lijst.

18. maart 2018
In het noorden van Lanzarote, op 479 meter boven de zeespiegel, op de top van de imposante klif, de Risco de Famara, bevindt zich deze Mirador del Rio. Een imposante creatie van de Canarische kunstenaar César Manrique.

La Concha stand bij San Sebastián
16. maart 2018
Elk jaar worden er de Travelers Choice bekend gemaakt. Wij van Spanje Travel zijn even deze lijst ingedoken om de Spaanse nominaties er voor jou uit te halen. Lees met ons mee....

14. maart 2018
In Victoriaanse stijl gebouwd, luxe hotel, bestaand uit 19 individueel vormgegeven gebouwen, die door patio's en trappetjes met elkaar verbonden zijn. In de verzorgde tuin 2 zoetwaterzwembaden, 2 zeewaterzwembaden en een kinderbad met zonneterrassen (ligbedden, parasols en badhanddoeken inclusief) en poolbars. Lobby, receptie, salons, bars, 8 restaurants, gameroom en winkelgalerij.

Meer weergeven