Bezichtigingsreis naar Spanje

Ben je opzoek naar een huis in het mooie Spanje? Dan is een meer-daagse bezichtigingsreis een goede optie om wat huizen en de streek zelf te bekijken.

 

Huizen worden er genoeg bekeken, maar de streek wordt vaak overgeslagen. jammer vinden wij. De streek waarin je komt te wonen is in onze ogen toch ook zeker wel heel belangrijk. 

 

Er zijn weinig mensen die hun huis vanaf een foto via internet kopen. Het internet wordt wel vaak gebruikt voor de zoektocht naar een geschikt koop- of huurhuis.

 

Na wat opties bekeken te hebben via internet en wat mails met de makelaar of de eigenaar van het huis, wordt er besloten om de gemaakte keuzes eens te gaan bekijken.

Via internet ga je opzoek naar een accommodatie in de buurt en maak je een afspraak met de makelaar. Na de bezichtiging van 1 of meerdere huizen keer je weer terug naar huis. 

Weer thuisgekomen laat je de huizen die je gezien hebt nogmaals de revue passeren en neem je een besluit welk huis er gekocht gaat worden.  De streek, de omgeving en de voorzieningen worden tijdens de bezichtigingen bijna niet waargenomen of bekeken. Je bent alleen maar met de huizen bezig.

 

De omgeving van het huis neem je, door de drukke agenda niet in je op.

 

Dat vinden wij nou zo jammer.

 

Om je ergens thuis te voelen moet er ook een klik zijn met de omgeving waar je het huis gaat kopen.

 

Vandaar dat we aanraden om niet even heen en weer te wippen, maar ook de tijd te nemen om de sfeer en de smaak van de omgeving op te snuiven en te proeven.

 

 

De reis

 

Na je zoektocht op internet en contact met verschillende makelaarskantoren komt er een tijd dat je naar Spanje gaat afreizen om wat huizen te bekijken en met geluk ook daadwerkelijk het huis van je dromen gaat vinden.

Wij helpen dan graag bij het vinden van een  accommodatie in de regio die je wilt gaan bekijken.

 

Tijdens de bezichtigingsreis ga je individueel met de makelaar langs de geselecteerde woningen. 

 

Buiten de bezichtigingen om is er voldoende tijd om de omgeving te leren kennen en te genieten van het Spaanse leven. Ga verder lekker zwemmen, tennissen, golfen, stukje wandelen of gewoon heerlijk een boek lezen. Doe net alsof je er al woont en ga opzoek naar de voorzieningen die jij zo belangrijk vindt...of ze wel aanwezig zijn.

 

Deze bezichtigingsreis kunnen we helemaal voor je op maat maken.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op