Bezichtigingsreis naar Spanje

Ben je opzoek naar een huis is Spanje? Dan is een meer-daagse bezichtigingsreis een goede optie om wat huizen en de streek zelf te bekijken.

 

Huizen worden er genoeg bekeken, maar de streek wordt vaak overgeslagen. jammer vinden wij. De streek waarin je wil gaan wonen is in onze ogen toch wel heel belangrijk. 

 

Er zijn weinig mensen die hun huis vanaf een foto en de beschrijving via internet kopen.

 

Na wat opties bekeken te hebben via internet en wat mails met de makelaar of de eigenaar van het huis, wordt er besloten om de huizen te gaan bekijken. Via internet ga je opzoek naar een hotel in de buurt en maak je een afspraak met de makelaar. Na de bezichtiging van 1 of meerdere huizen keer je weer terug naar huis. 

Weer thuisgekomen laat je de huizen die je gezien hebt nogmaals de revue passeren en nemen jullie een besluit welk huis er gekocht gaat worden.  De streek en de omgeving worden tijdens de bezichtigingen bijna niet waargenomen of bekeken. Je bent alleen maar met de huizen bezig. De heen en terug reis naar het huis neem je, door de drukke agenda niet in je op. Dat vinden wij nou zo jammer. Om je ergens thuis te voelen moet er ook een klik zijn met de omgeving. 

 

Vandaar dat we aanraden om niet even heen en weer te wippen, maar ook de tijd te nemen om de sfeer en de smaak van de omgeving op te snuiven en te proeven.

 

 

De reis

 

Na je zoektocht op internet en contact met verschillende makelaarskantoren komt er een tijd dat je naar Spanje gaat afreizen om wat huizen te bekijken en met geluk ook daadwerkelijk het huis van je dromen gaat vinden.

Wij helpen dan graag bij het vinden van een vakantie accommodatie in de regio die je wilt gaan bekijken.

 

Tijdens de bezichtigingsreis ga je individueel met de makelaar langs de geselecteerde woningen. 

 

Buiten de bezichtigingen om is er voldoende tijd om de omgeving te leren kennen en te genieten van het Spaanse leven. Ga verder  lekker zwemmen, tennissen, golfen, stukje wandelen of gewoon heerlijk een boek lezen.

 

Deze meer-daagse reis kunnen we inclusief vlucht, transfers, autohuur, overnachtingen en maaltijden voor je boeken.

 

Pijsindicatie

Mocht je met 2 personen 1 week (8dagen) naar Spanje komen, accommodatie, met het vliegtuig en een kleine huurauto dan zullen de kosten ongeveer op 1100,00 Euro komen. Let op prijzen kunnen per seizoen hoger of lager uitvallen.