Mirador del Rio

In het noorden van Lanzarote, op 479 meter boven de zeespiegel, op de top van de imposante klif, de Risco de Famara, bevindt zich deze Mirador del Rio. Een imposante creatie van de Canarische kunstenaar César Manrique.

 

De Mirador del Rio is in 1974 neergezet en omvat een bar met prachtige  vergezichten, een souvenirshop en een platform. Het gebouw is volledig geintegreerd en bijna niet zichtbaar vanaf buitenaf. Het is subtiel en ingenieus gecamoufleerd onder een zware rots die volledig is ingepast in de vulkanische omgeving.

 

Vanaf verschillende observatiepunten kun je genieten van de omgeving en het uitzicht op de Chinijo-archipel, La Graciosa, Montaña Clara, Alegranza, Roque del Este en Roque del Oeste en van de zeestraat die de naam geeft aan het gezichtspunt.

 

 

meer lezen

Golf Resorts & Wellness

Klik op de foto om naar de pagina te gaan

La Torre Resort & Spa

La Torre Golf Resort Spa bevindt zich aan de Costa Calida tegenover een prachtig meer. Het beschikt over een buitenbad, stijlvolle kamers met uitzicht op het park.

Almería Wellness & Spa

Dit stijlvolle 5-sterrenhotel ligt op de golfbaan van Envia, op 15 minuten rijden van Almeria en beschikt over zwembaden, een wellnesscentrum en een prachtig uitzicht.


La Costa golf & beach Resort

Gelegen aan het strand van Platja de Pals. Op 30 minuten rijden liggen veel mooie kustplaatsen, zoals Begur, Aiguafreda en L'Estartit, 

Salobre Golf Resort

Het Sheraton Gran Canaria Salobre Golf Resort is een prachtig resort met 6 buitenzwembaden en een spa met een verwarmd zwembad, op 15 minuten rijden van Maspalomas. Gran Canaria.


Islantilla Golf Resort

Deze accommodatie ligt op 15 minuten lopen van het strand. Islantilla  Andalusie.

Het golfterrein heeft 27 holes, een golfschool en een putting green.

Santa Barbara Golf and Ocean Club

Deze accommodatie ligt op 4 minuten lopen van het strand, aan de Golf del Sur, op 100 meter van het strand. Tenerife.

Het beschikt over een buitenbad, een spa met een hot tub, een sauna, en appartementen met een eigen balkon.