· 

Rondreis 8 dagen Andalusië in historische Paradores

Fly-Drive


Andalusië staat voor stranden, flamenco, fiestas, tapas en sherry; deze typering symboliseert de ontspannen levensstijl van de Andalusiers.

Maar Andalusie heeft zoveel meer te bieden; een bijzonder rijke historie waarin de Moren zeven eeuwen de scepter hebben gezwaaid en er een fascinerende erfenis hebben achtergelaten, met name in de Werelderfgoedsteden Cordoba en Granada.

Sevilla, de derde Werelderfgoedstad van deze regio ligt niet op de route van deze rondreis. Maar, als u het graag wilt zien, kunt u Sevilla vanuit Cordoba ook nog meepakken als extra stop.

 

Vanaf  € 835,- per persoon

De Paradores

Cordoba

 

De Parador van Cordoba ligt aan de rand van de stad, op het voormalige terrein van Al-Rusafa, het zomerpaleis van Abderramán. Het bevindt zich op een heuvel omgeven door weelderige tuinen met een zwembad. Alle kamers hebben telefoon, TV (Canal+, satellietkanalen), minibar en kluisje. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. Het hotel beschikt over een receptie, lobby, bar/cafetaria met zomerterras, lift, winkeltje en specialiteitenrestaurant. Verder heeft het hotel een schitterende tuin met zwembad, ligweide en ligstoelen, tennisbaan, speeltuin en een ruime parking.

 

Granada

 

Het Parador de Granada heeft een prachtige locatie op het terrein van het Alhambra. Dit luxe hotel is gevestigd in een 15e-eeuws klooster met een gerenommeerd restaurant. De historische binnenstad van Granada en de kathedraal liggen op slechts 10 minuten lopen van het Parador. Het plein Bib Rambla, met bars en cafés, bevindt zich op 1 km van het hotel. De kamers van dit hotel beschikken over telefoon, TV (Canal+, satellietkanalen), kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. Het sfeervol ingerichte hotel met Christelijke en Arabische elementen heeft een receptie, lobby, bar, lift, winkeltje, zomerterras en tuin.

 


Jaen

 

De Parador van Jaen is gevestigd in een 18e-eeuwse kasteel bovenop de top van de heuvel Santa Catalina. Het hotel is prachtig gerenoveerd waarbij de enorme stenen muren en veel historische elementen behouden zijn gebleven. De stijlvolle kamers zijn allen voorzien van telefoon, TV (Canal+, satellietkanalen) en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. De Parador heeft een receptie, bar, lift, lobby, salon, parking, winkel en een zwembad met ligstoelen. Tevens beschikt de Parador over een specialiteiten restaurant waar streekgerechten geserveerd worden.

 

Ubeda

 

Parador de Ubeda bevindt zich in een eeuwenoud voormalig paleis. Het gebouw heeft een prachtige voorgevel en een indrukwekkende binnenplaats. De Parador ligt in het historische gedeelte van de stad Úbeda, aan het plein, naast één van de mooiste gebouwen van de stad, de Sacra Capilla de el Salvador. De kamers zijn voorzien van telefoon, TV, kluisje en minibar. De badkamers beschikken over bad of douche en toilet. De Parador beschikt over een receptie, bar, lobby en restaurant. Het ontbijt is in buffetvorm. Ontdek ook de prachtige landelijke omgeving rond Jáen (ca. 60km), met zijn immense olijfboomgaarden en maak kennis met het nationaal park van Cazorla (ca. 70km).


Cazorla

 

In een prachtige natuurlijke omgeving op 25 km van Cazorla. De Parador, gelegen op 1400m hoogte midden in het Parque Natural de las Sierras de Cazorla, Segura en Las Villas, is de perfecte accommodatie voor een verblijf op het platteland in het noordoosten van Andalusië. De omgeving is werkelijk adembenemend met de Canada de las Fuentes en de watervallen van Linarejos. Alle kamers hebben telefoon, TV, satellietkanalen, minibar, kluisje en verwarming. Het hotel heeft een specialiteiten restaurant, parking, receptie, lobby, bar, winkeltje, tuin met speeltuin en een zwembad.

Inclusief

  • Vlucht Amsterdam - Malaga // Sevilla Amsterdam per lijndienst van transavia.com
  • Luchthavenbelasting, veiligheid- en brandstofheffingen
  • 7 etmalen autohuur Avis Categorie A (Bijv. Ford Ka of gelijkwaardig)
  • 7 overnachtingen in de aangegeven accommodatie(s) op basis van logies en ontbijt

Vanaf  € 835,- per persoon

De getoonde prijs is een vanafprijs per persoon. Indien vluchten inbegrepen zijn, zijn deze gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse van de luchtvaartmaatschappij. Als deze klasse niet beschikbaar is, kan een toeslag berekend worden. De definitieve prijs per persoon wordt getoond in het volgende scherm nadat u op het gewenste vluchtschema heeft geklikt. Niet inbegrepen zijn de reserveringskosten, bijdrage Calamiteitenfonds en eventuele vluchttoeslagen, brandstoftoeslagen, verzekeringen en gekozen extra's. Indien andere diensten zijn inbegrepen, zoals vluchten, transfers, autohuur of excursies wordt dit apart vermeld. Deze rondreis wordt georganiseerd door Mundicolor vakanties.