· 

Inschrijving voor SemanaSantareis 2019

Hoewel Semana Santa 2018 net voorbij is, zijn we alweer bezig met de Semana Santa reis voor 2019. 

Wat vroeg? zul je nu denken, maar het is gewoon nodig om er op tijd bij te zijn. Deze reizen zijn zeer gewild en de accommodaties en zitplaatsen op de tribunes zijn zo uitverkocht.

 

Datum SemanaSanta voor 2019 is zondag 14 april - zondag 21 april

 

We hebben deze keer voor Malaga gekozen.  In deze stad zijn veel processies tijdens de Semana Santa en er zijn ook genoeg mogelijkheden om deze week te combineren met andere bezienswaardigheden en te genieten van het mooie weer.

 

Waarom regelen wij de accommodaties? 

Tijdens deze week zijn de accommodaties veel duurder en gewilder dan normaal. Wij gaan ons netwerk gebruiken om betaalbare accommodaties voor jullie te vinden. Hoe eerder we opzoek gaan hoe beter dat gaat lukken.

   

Verlengen

Mocht je deze week willen verlengen met nog één of twee weken erbij, geen probleem. Als we het maar weten dan reserveren we dat gelijk voor je.

 

Meer informatie en inschrijven

Mocht je interesse hebben voor een vakantie in Spanje tijdens de Semana Santa ( paasweek ).

Vraag dan nu meer informatie aan!.  Dat kan via ons contactformulier 

Liever niet je email adres hieronder als reactie plaatsen wegens privacy.

 

We zullen de eerste informatiemail eind april 2018  versturen met meer informatie over accommodaties, bezienswaardigheden, vervoer, vluchten en de prijzen voor 2019. 

Zijn deze nog niet beschikbaar, dan gebruiken we als voorbeeld de prijzen van 2018. Deze zullen we dan later aanpassen.

 

Mocht je het nog niet zeker weten, schrijf je dan toch alvast vrijblijvend in voor deze reis.  

 

Na je vrijblijvende aanmelding

 • Houden we je via de mail op de hoogte van de ontwikkelingen voor deze reis.
 • Sturen we je een algemene vragenlijst toe met betrekking op deze reis.  
 • Krijg je van ons een uitnodiging om lid te worden van onze besloten facebookgroep voor de SemanaSantaweek2019. Hier kan je alvast je vragen stellen en kennismaken met andere reizigers die zich ingeschreven hebben. Deze groep is niet toegankelijk voor niet ingeschrevenen!! Het is niet verplicht om je bij deze groep aan te sluiten.

 

Inschrijven voor deze lijst verplicht je niet tot meegaan. Als alles rond is voor de reis mailen we iedereen een link naar onze website toe waar ze zich definitief kunnen aanmelden voor de reis. Hier krijg je een bevestiging van inclusief de annuleringsvoorwaarden. Ook ontvang je een reserveringsbevesiging met jouw details erop en een factuur om de aanbetaling van 50% te betalen. Enkele weken voor aanvang van de reis krijg je nogmaals een factuur van ons om het resterende bedrag over te maken.

Indien gewenst mag je de reis ook in maandelijkse termijnen betalen. Dit bedrag hangt af van het aantal maanden tot de reis en de totale reissom.

Mocht je, - twee weken voor de vertrekdatum- het hele bedrag nog niet betaald hebben kunnen we jouw reservering doorgeven aan een ander en ben je de aanbetaling kwijt. Mocht dit gebeuren, door wat voor reden dan ook, laat ons dat zo snel mogelijk weten. Tenslotte willen we graag dat iedereen van de groep meekan op deze reis.

 

 

 

Tot wanneer kan je inschrijven?

Inschrijven kan totdat de definitieve reis geboekt is. Dit zullen we aangeven op onze website en via facebook.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  S. van Rijt (maandag, 09 april 2018 23:29)


  Geachte mevrouw, heer,

  Graag zou ik volgend jaar voor 3 à 4 dagen ( woensdag t/m zaterdag ) samen met mijn zoontje van 10 naar Malaga willen om de Semana Santa bij te wonen.
  Bij deze melden we ons aan voor volgend jaar.
  Mvg,

  S. van Rijt

 • #2

  Spanje Travel (maandag, 09 april 2018 23:47)

  Beste S. van Rijt,
  Mogen we uw email adres, zodat we u meer informatie over deze reis kunnen mailen.
  U mag uw email aan ons doorgeven via het contact formulier of via een persoonlijk bericht naar ons facebookpagina. Liever niet via een reactie hieronder i.v.m. privacy. We horen snel van u. MVG Corrina