Lanzarote 2de in ranking bij kwaliteit-prijsbestemmingen om te reizen in 2018

Meer en meer reizigers uit verschillende landen bezoeken in het laatste decennium Lanzarote.  De infrastructuur is goed ontwikkeld, voldoende accommodatie voor ieders budget en wensen, een verscheidenheid aan restaurants en autoverhuur tegen betaalbare prijzen.

 

Zon, zee en strand is er volop, maar Lanzarote heeft ook iets unieks!  Het maanachtige landschap van het nationale park Timanfaya, de ongerepte stranden van Órzola en de zwarte wijngaarden van La Geria bieden de vakantieganger meer dan alleen de typische strandbestemming.

 

 

Verken de artistieke en architecturale voetafdruk van César Manrique, wandelen via indrukwekkende wandelpaden en geniet van de adembenemende en onverwachte uitzichten!

 

Lees meer over Lanzarote op onze website 

 

 Neem vrijblijvend contact met Martine op voor jouw vakantie op Lanzarote.