Genieten in het Sandos El Greco Beach Hotel, adults only

Ontdek het prachtige Portinatx op Ibiza in het Sandos El Greco Beach Hotel, wat aan het strand ligt van Cala Portinatx, een prachtige baai aan de noordelijke kust van Ibiza.

 

Sandos El Greco wordt voor zomer 2017 helemaal omgetoverd tot een hip Adults Only hotel. Loungen in het Chill Out zwembad of relaxen in het nieuwe wellness center. Blijf in shape in de fitness of doe mee met een potje waterpolo. Daarna lekker snacken aan de poolbar.

 

Dit deel van het eiland staat bekend om haar kristalheldere water en de prachtige stranden. Maar voor dat laatste hoef je het hotel niet te verlaten, want Sandos El Greco Beach Hotel voert namelijk een all inclusive-formule, waar je niet alleen onbeperkt kan genieten in het buffetrestaurant of in de verschillende bars, maar ook eens per vijf dagen van de culinaire specialiteiten in het stijlvolle à la carte restaurant.

 

De formule breidt zich uit tot gratis gebruikmaken van onder meer het fitnesscentrum, snorkelfaciliteiten en fietsen. En om even helemaal zen te worden in het wellness center. Kortom, ideaal voor reizigers die houden van de totale strandbeleving.

 

Het hotel heeft in totaal 250 kamers verdeeld over vijf verdiepingen. Elke kamer is uitgerust met een scala aan voorzieningen en comfort, zoals gratis wifi, minibar, airconditioning, televisie en een balkon of terras.

 

Tip: om nog meer uit een verblijf bij Sandos El Greco Beach Hotel te halen, boek dan een kamer met uitzicht op zee.

 

 

Boek nu via ons jouw verblijf

Na ontvangst van je aanvraag zullen we je eerst via de mail informeren over de prijs van je verblijf.

Pas na goedkeuring van jouw kant gaan we deze reis voor je boeken.

De prijs is inclusief het verblijf in het hotel, all inclusive en de heen en terug vlucht.

Mocht je ook een auto willen huren dan komt dit er nog bij.

 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.