Top hotel op Gran Canaria

Vakantie tip

 

Suitehotel Playa del Inglés ****

 

Inbegrepen:

Vlucht en hotel, half pension, 7 nachten, juniorsuite

 

Vanaf € 763,00 per persoon

 

Touroperater: Alltours

 

 

Vraag HIER vrijblijvend meer informatie aan.

 

Plaats Spanje, Gran Canaria, Playa del Inglés

 

 

Geniet op Gran Canaria van dit tophotel met de beste strandligging. Hier kunt u hoge eisen stellen aan uw vakantie. De luxueuze juniorsuites en het adembenemende panoramische uitzicht vanaf het dakterras over de Atlantische Oceaan en het kilometerslange zandstrand maken u enthousiast.

 

Ligging

Het kilometerslange zandstrand dat tot Maspalomas doorloopt en de mooie boulevard liggen op ca. 100 m afstand. Naar de bekende winkel- en uitgaanscentra Kasbah en Metro met talrijke winkel-/uitgaansmogelijkheden, restaurants en bars is het ca. 200 m.

 

Faciliteiten

Traditie ontmoet modern. Nieuw en een complete renovatie opnieuw geopend, modern vormgegeven hotel uit de luxe klasse. Mooi aangelegde, subtropische tuin met 2 zwembaden. In het voorste gedeelte een klein zwembad met pool-/snackbar met terras. Omgeven door hoge palmen ligt een tweede, 25-meter bad met 4 banen, uitgestrekte zonneterrassen (ligbedden met ligkussens, parasols en handdoeken inclusief) en rustige hoekjes nodigen uit om te ontspannen. Ruime lobby met zitlounges, lobbybar, WiFi (in de lobby inclusief), sat.-tv-hoek met grootbeeldscherm en podium voor de avondvoorstellingen, buffetrestaurant met showcooking gedeelte, mooi, windbeschut terras, groot chill-out dakterras met bar, ligbedden, jacuzzi's en apart FKK-gedeelte. Het hele dakterras biedt een droomachtig, panoramisch uitzicht over Playa del Ingles met strand en duinen. Spaanse categorie: 4 sterren, 260 eenheden, 8 etages, 4 liften.

 

Verblijfstype

Modern ingerichte juniorsuites (ca. 30m2, 1-3 pers.) met airco, telefoon, flatscreen sat.-tv (36 inch), WiFi tegen betaling, huurkluisje, koffiemachine, waterkoker, minikoelkast, tafel met stoelen, slaapbank (voor 3e persoon), badkamer met aparte douche en douchebenodigheden, wc, föhn en gemeubileerd balkon (ca. 5m2), naar keuze ook met zeezicht te boeken. Eenpersoonskamers zijn juniorsuites voor alleengebruik.

 

Eten & Drinken

Bij halfpension: ontbijt- en dinerbuffet.

 

Sport & fitness

Dagelijks wisselend sport- en fitnessprogramma op het dakterras met diverse fitnesscursussen zoals aerobic, bodystyling, bbb-training, yoga, pilates of zumba.

 

Entertainment

Avondentertainment met showprogramma of livemuziek, regelmatig cocktailavonden en chill-out uurtjes op het dakterras.

 

Diverse andere, veelzijdige uitgaansmogelijkheden in de directe omgeving.